EM 2015 Bologna:
 • Ankomst:
  Der var en del der ankom til Bologna i ugen inden stævnet. Mange indlogerede sig på ESBC hotellet med det samme, og andre valgte et andet hotel som lå inde i selve byen. Men alle dem der kom før åbningen, de havde nogle dejlige dage (klik her)
   
 • Åbningsceremoni:
  Størstedelen af de danske deltagere ankom dog først til Bologna umiddelbart inden åbningen. Selve åbningsceremonien foregik i det fri, og var temmelig rodet. Der var vist ikke ret mange der så noget til det traktement der skulle have været. (klik her)
  Efter alle var tilbage fra åbningsceremonien blev det traditionelle møde for de danske deltagere afholdt på hotellet (
  klik her)
   
 • Bowling i Casalecchio de Reno:
  Tæt på det hotel hvor vi var indkvateret lå bowlinghallen Casalecchio De Reno. Her spillede damerne single og double og herrerne spillede trio (desuden blev finalen også afviklet her). Det var en hyggelig hal, som havde 24 baner. På grund af hallens beliggenhed tæt på hotellet, så var det også her at mange danskere mødtes. (klik her)
   
 • Bowlingspillet i San Lazzaaro De Savena:
  I den store hal med 40 baner spillede herrerne single og double, og damerne spillede trio. Også her blev der heppet godt på de danske deltagere. (klik her)
   
 • Hotellet:
  Vi boede på et rigtig dejligt hotel. Her var der både en have og en dejlig terrasse - som i løbet af ugen fra massivt fyldt op med danske deltagere. Derudover var der en dejlig stor foyer hvor der også var mulighed for at sidde i mindre grupper. Som sædvanlig blev der også hygget igennem på værelserne. (klik her)
   
 • Middag i byen:
  Hotellet vi boede på lå lidt uden for Bologna, men det tog ikke langt tid med bussen, for at komme ind til selve byen når der skulle shoppes. Danskerne fandt dog hurtigt et par steder i umiddelbart nærheden af hotellet, hvor man mødtes enten til en drink eller til middagen.
  (klik her).
   
 • Udflugt for de danske deltagere:
  Alle danske spillere var spillefri onsdag, og her blev der afholdt en fælles udflugt, hvor vi første besøgte en osteri, hvor vi fik lov til at prøvesmage deres oste sammen med andre lækkerier
   (klik her).
  Derefter besøgte vi i Modena et "Balsamic vineaiger production" hvor vi dels hørte om produktionen men også fik lov til at smage de forskellige typer at balsamico - rigtig spændende (klik her)
  Som afslutning på turen besøgte vi en typisk italiensk vingård. Her spiste vi frokost med vingårdens egne vine. Her oplevede vi, at "vin ad libitum" blev brugt op, men på det tidspunkt havde alle vist også fået nok (klik her).
   
 • Finalen:
  Atter i år var finalen et tilløbsstykke for danske deltagere. Vi havde ikke mindre en tre spillere med her (Gert Nielsen, Dorthe Bierregaard og Lise Mollerup Sørensen). Heldigvis blev det til en stribe af danske medaljer - stort tillykke.
  (klik her)
   
 • Afslutningsbanketten:
  Afslutningsbanketten blev afholdt udendørs - en dejlig aften som afsluttede med et fantastisk fyrværkeri
   (klik her)
   
 • Afrejse:
  En dejlig uge er slut - og vi er på vej hjem (klik her)
   
 • Atter en dejlig uge. Næste år bliver nok lidt anderledes, da stævnet skal afholdes i Danmark - men vi glæder os.
 

Tilbage til "Forsiden"
   

Webmaster: Bente Makholm
Telefon 21 78 85 17
E-mail: Webmaster@esbc.dk