EM 2013 Tyskland:
 • Åbningsceremoni:
  Åbningsceremonien skulle foregå i "Dream Bowl Palace" . Det var desværre ikke alle der nåede frem, for vi var en del der forgæves ventede på den bus der skulle køre os . Der var heldigvis mange, som havde valgt at tage de første bus, og de overværede selve åbningsceremonien  (klik her)
   
 • Bowlingspillet:
  Alle damer spillede indledende (single, double og trio) i MAX Münich Bowling, som lå ganske kort fra det hotel som alle danskere boede på (klik her)
  Alle herrer spillede indledende (single, double og trio) i Dream Bowl Palace (klik her)
  Det var rigtig dejligt, at vil kunne lade bowlingkuglerne stå i bowlinghallen (klik her)
   
 • Hygge i bowlinghallen:
  Bowlinghallen ved hotellet blev meget hurtigt det sted de danske deltager mødtes. Det var i øvrigt også næsten det eneste sted i nærheden af hotellet, hvor man kunne få noget at spise, eller hvor man kunne sætte sig og få noget at drikke - og være sikker på at møde andre danskere
  (klik her)
  Enkelte fandt dog ud af at spise i Dream Bowl i forbindelse med at mændene skulle spille .
  (klik her)
  En rigtig "Dansker" venter på bussen
  (klik her)
   
 • Turist i München:
  Mange benyttede sig af de "bowlingfrie" dage til at se München. Det var nok de samme ting der var mål for os alle, når vi tog ind til selve byen, for man mødte hele tiden andre danskere (klik her)
   
 • Hygge på hotellet:
  Den første aften på hotellet (fredag aften), der spiste alle fremmødte danskere sammen på hotellet, og det var rigtig hyggeligt (klik her)
  Efter vi havde spist, var terrassen åben (den eneste gang i løbet af ugen, hvor vi fik lov til at sidde der): Resten af ugen manglede vi rigtig meget en bar  på hotellet hvor man kunne mødes, der var dog begrænset mulighed for at sidde i receptionen. På hotellet havde vi faktisk kun mulighed for at mødes på værelserne
  (klik her)
  I løbet af ugen måtte bestyrelsen på arbejde - enten med at pakke poser, eller med at diskutere forskellige problemstillinger. Der blev afholdt et enkelt møde for alle deltagere - som blev gennemført, selv om pladsen var trang
  (klik her)
   
 • Fødselsdag:
  I løbet af ugen havde Sylle "rund" fødselsdag. Det blev fejret på behørigt vis med gaver fra morgenstunden - og stor fest om aftenen
  (klik her)
   
 • Middag for alle danske deltagere:
  Torsdag aften var der arrangeret en middag for alle danske deltagere. Middagen blev afholdt i den nærliggende bowlinghal (et perfekt arrangement). Menuen var en rigtig Tysk buffet - lidt tilpasse os danskere.
  (klik her)
  Alle hyggede sig vist under middagen.
  (klik her)
  Og der var en fantastisk betjening af hallens personale, som havde opnået et ganske godt forhold til de danske spillere. Lise fik overrakt en liggestol, som der var mange der gerne ville prøve. I løbet af aftenen løftede Lars sløret for, hvem der i indledende havde spillet bedst (som havde vundet den vandrepokal som bliver uddelt på generalforsamlingen i oktober). Vinder hos damerne blev Susanne Duemose og hos mændene Henning Bjerregaard. Hyggen fortsatte, og mange var trætte da de gik hjem til  hotellet :-)
  (klik her)
   
 • Finalen:
  Danmark var så heldig, at vi havde en enkelt spiller (Henning Bjerregaard), der skulle spille finale fredag morgen. Ikke alle danske deltagere var med ved starten, men rigtig mange dukkede op i løbet af formiddagen.
  Henning blev desværre slået ud, og fik ikke en medalje med hjem. Efter finalen gik der temmelig langt tid inden der kørte en bus ud til vore hotel, men heldigvis var vejret godt, så vi kunne nyde solen uden for hallen.
  (klik her)
   
 • Afslutningsbanketten:
  Fredag aften blev der holdt stor afslutningsbanket i festsalen på Löwenbräukelle - et helt fantastisk sted. Festen blev afholdt i rigtig "oktoberfest stemning", men masser af øl. Men, det var absolut ikke alle de danske deltager der roste maden. Ydermere var der et dansk bord der fuldstændig blev glemt af betjeningen.
  (klik her)
  Generelt havde vi en rigtig hyggelig aften - alle så i hvert fald ud til at hygge sig. (klik her)
  I løbet af aftenen var der de sædvanlige taler samt overdragelse af ESBC-flaget til Finland, som er værtsland i 2014. Sidst var der musik og dans - lige til den sidste bus kørte mod hotellet 
  (klik her)
   
 • Tur til Paulaner bryggeriet:
  Lørdag var der arrangeret en tur til Paulaner bryggeriet. Det var vist en spændende og interessant tur - på trods af, at der ikke blev arbejdet på bryggeriet. Der blev vist rundt og fortalt, og arrangementet afsluttede med en frokost, og smagsprøver på noget af den øl, der bliver brygget på stedet.  (klik her)
   
 • Afrejse:
  En del rejste hjem / videre allerede i løbet af lørdagen, men vi var dog mange der blev på hotellet til søndag (klik her)
   
 • Det var en hyggelig og sjov uge, og vi er mange der allerede glæder os til næste år.
 

Tilbage til "Forsiden"
   

Webmaster: Bente Makholm
Telefon 21 78 85 17
E-mail: Webmaster@esbc.dk